Link-uri

Teosyal  
Teosyal de la Teoxane: produse injectabile pe baza de acid hialuronic 100%, pentru reducerea si umplerea ridurilor si marirea buzelor. 

 

Epilare inghinala
Afla totul despre epilare inghinala (braziliana): istoricul epilarii inghinale, ce este epilarea inghinala, de ce sa te epilezi definitiva in zona inghinala si cat costa epilarea definitiva inghinala.

 

Aparat masaj anticelulitic
Proellixe Vibration: Aparat de masaj anticelulitic ce poate fi folosit si pentru tonifiere musculara, slabire si remodelare corporala.  

 

Epilare laser
Ce este epilarea laser? Ce presupune epilarea definitiva cu laser? La clinica de epilare definitiva Coquette poti afla raspunsul la cele mai frecvente intrebari referitoare la tratamentul de epilare cu laser.

  

Epilare cu ceara
Epilarea cu ceara, cea mai cunoscuta metoda dar si cea mai dureroasa. Afla mai multe informatii despre epilarea cu ceara si de ce ar fi bine sa fie inlocuita cu epilarea definitiva la clinica de epilare definitiva Coquette.

 

Epilare faciala
Ce este epilarea faciala, la ce este folosita epilarea faciala si cum ajuta epilarea definitiva pentru tratarea hirutismului.

 

Masaj anticelulitic
Slabire, masaj anticelulitic si tonifiere musculara.