3 secrete ale unui tratament corect de epilare definitiva


  • Folosind energie inalta 48J/cmp cu o energie instanta scazuta si timpi corecti, melanina din par nu atinge 70 grade Celsius, pielea nu se arde, dar ceea ce obtin este o usoara indepartare a parului ce este numita hair management - nu este epilare definitiva! Asadar, chiar si daca in mod real aparatul poate produce o energie inalta, livrand-o intr-un timp mult prea lung nu este suficient de agresiva pentru a atinge foliculul pilos si pentru a-i produce leziune permanenta!
  • Folosind tot energie inalta 26J/cmp cu livrare in timp scurt , dar timpi gresiti - puls/relaxare , pielea va fi arsa, parul va fi ars, epilarea este partial definitiva, iar lampa va avea o durata de viata foarte mica - sub 5000 pulsuri.
  • Cea mai buna combinatie - fluenta medie 17j/cmp + energie instant inalta+ timpi corecti puls/relaxare - melanina din par atinge 70 grade Celsius, melanina din piele se mentine la 42 grade Celsius, pielea este protejata de arsura, epilarea este definitiva , iar durata de viata a lampii depaseste 20 000 pulsuri!!