Termeni si conditii

Termeni si conditii

Acest website este proprietatea SEE.TRY.BUY. Company înregistrată în România cu J40/15372/2005, RO 17935137

Website-ul www.epilare-definitiva.ro este un serviciu oferit de SEE.TRY.BUY. Company şi accesarea şi utilizarea sa se vor face în conformitate cu Termeni şi Condiţiile de mai jos şi cu toate legile în vigoare în momentul respectiv. Accesarea şi utilizarea site-ul implică cunoaşterea şi acceptarea acestor Termeni şi Condiţii fără excepţii.

1. Toate textele şi materialele incluse în acest site sunt oferite doar pentru informare generală şi nu constituie sub nici o formă consultanţă medicala sau de alt tip. SEE.TRY.BUY. Company nu îşi asumă responsabilitatea pentru pierderi sau daune care pot rezulta din utilizarea informaţiei de pe acest site altfel decât cu titlu de informaţie generală. Vă recomandăm să contactaţi clinici specializate în epilare definitiva pentru consultanţă privind aspecte specifice.

2. Website-ul şi întregul său conţinut, inclusiv întregul text, mărcile, logo-urile şi imaginile sunt protejate prin drept de proprietate intelectuală şi aparţin societăţii SEE.TRY.BUY. Company Cu excepţia cazurilor menţionate în Termeni şi Condiţii, reproducerea oricărei părţi a conţinutului, sub orice formă, fără acordul prealabil al societăţii  SEE.TRY.BUY. Company este strict interzisă.

3. Conţinutul poate fi utilizat exclusiv în scopuri necomerciale şi pentru informare personală cu condiţia ca drepturile de proprietate intelectuală, inclusiv asupra mărcilor şi siglelor aparţinând SEE.TRY.BUY. Company să fie respectate, să fie indicat website-ul drept sursă de provenienţă şi să se atragă atenţia asupra acestor Termeni şi Condiţii. Utilizarea sub nici o altă formă a informaţiei şi materialelor publicate pe acest website nu este permisă fără acordul prealabil al societăţii SEE.TRY.BUY. Company. Pentru mai multe detalii privind utilizarea informaţiei şi a materialelor din acest website, vă rugăm să ne contactaţi la SEE.TRY.BUY. Company.

4. Website-ul conţine link-uri la alte site-uri şi citate din terţi. SEE.TRY.BUY. Company nu îşi asumă responsabilitatea pentru şi nu garantează acurateţea conţinutului acestor site-uri şi a informaţiilor citate din terţi. Link-ul către un site nu implică aprobarea de către SEE.TRY.BUY. Company a conţinutului acestuia sau susţinerea autorului său şi firma nu îşi asumă responsabilitatea pentru nici o pierdere sau daună rezultată în urma utilizării acestora.


5. SEE.TRY.BUY. Company nu îşi asumă responsabilitatea pentru funcţionarea defectuoasă a website-ului cauzată de defecţiuni ale serverelor pe care este găzduit, ale conexiunilor de internet sau de orice alţi factori.

6. SEE.TRY.BUY. Company poate modifica Termenii şi Condiţiile oricând şi fără notificare prealabilă prin actualizarea şi publicarea lor în această secţiune a website-ului.