Epilare IPL

Descopera cateva secrete referitoare la aparatele IPL, afla lucruri mai putin stiute despre epilare si cum stii ca epilarea IPL functioneaza.

Epilare IPL - Cateva secrete despre aparatele IPL

De multe ori, performanta unui sistem ce lucreaza la parametri clinici este mult mai slaba la multe aparate IPL sau laser de pe piata fata de ceea ce este pretins in brosuri.
Un sistem de epilare de calitate trebuie sa fie capabil sa livreze combinatia optima a parametrilor. Prin analogie, daca vrem sa construim un taburet in care primul picior reprezinta marimea spotului, al doilea dimensiunea pulsului si al treilea fluenta...
Citeste mai multe despre secretele aparatelor de epilare IPL

Cum stii ca epilarea IPL functioneaza ?

Cum stii ca tratamentul functioneaza?

Aproape intotdeauna zona tratata prezinta usor eritem - se inroseste pielea - si edem perifolicular -usoara umflatura in jurul fiecarui fir de par - in special daca este gros. Aceste reactii apar in majoritatea cazurilor la cateva minute dupa aplicarea luminii.

In cazul in care se lucreaza cu lumina intens pulsata, cu un...
Citeste mai multe despre cum stii ca epilarea IPL functioneaza

Lasere vs IPL, IPL vs Laser

Dezavantajul laserului fata de IPL este ca poate distruge numai foliculii ce se gasesc in punctul focal specific, corespunzator lungimii de unda...
Citeste mai multe despre Lasere vs IPL, IPL vs Laser

Afla cateva secrete despre aparatele IPL, citeste lucruri mai putin stiute despre epilare si informeaza-te despre cum poti sti ca epilarea IPL functioneaza.